Om Isola+
Verktøy og dokumentasjon+
Lær+

Hvorfor gjøre jobben vanskeligere enn nødvendig?

Har du allerede testet MEMBRA®? Hvis ikke, gir vi deg muligheten nå (se skjema på denne siden). Jobber du daglig med bad og våtrom, er sjansen stor for at du vil få en real aha-opplevelse første gangen du monterer MEMBRA® Våtromsystem.

MEMBRA® er det eneste selvklebende membransystemet på det norske markedet. Våtromsystemet har integrert lim og patenterte omlegg. Dette gir revolusjonerende forbedringer når det gjelder effektivitet og brukervennlighet. MEMBRA® gir alltid en jevntykk membran som er vanntett og damptett. Jobben går raskt, med mindre søl og svinn.

Best av alt, synes mange: MEMBRA® fjerner tørketiden og flisleggingen kan utføres umiddelbart!

Ta en titt på filmen! På under to minutter får du et godt innblikk i hvordan det er å jobbe med MEMBRA®.

Ja, dette er midt i blinken for meg!

Fyll inn feltene i skjemaet og marker for ønsket valg. Trykk deretter send, så tar vi kontakt med deg.

Fornavn
Etternavn
Firma
E-post
Telefon
Velg et alternativTunge argumenter, lett valg!

Selvklebende

Med MEMBRA® slipper du å blande smøremembran eller to-komponent lim. Hele systemet er selvklebende, fiks ferdig til å montere på gulvet eller veggen.

Tidsbesparende

Med selvklebende komponenter fjernes også tørketiden. Det gjør at arbeidet med flislegging kan utføres umiddelbart etter at MEMBRA®-systemet er montert.

Brukervennlig

Ved bruk av selvklebende komponenter unngås søl eller spill fra flytende materialer. Den selvklebende membranduken er enkel å tilpasse og gir minimalt med svinn.

Sikkert

MEMBRA® Våtromsystem gir alltid en jevntykk membran med riktig tykkelse. Det gir trygghet for at hele våtromsonen blir både vanntett og damptett.

Komplett system

MEMBRA® Våtromsystem består av selvklebende membranduk, mansjetter, hjørnemansjetter, forseglingsbånd for hjørner og avslutninger. I tillegg inngår en hurtigtørkende heftprimer på sprayboks.

MEMBRA®-Partner!

Membra Partner mann

Ønsker du å satse på MEMBRA® kan du bli en prioritert kunde.

Som MEMBRA®- Partner bistår vi med tiltak og aktiviteter som gjør at vi sammen blir enda mer kompetente og konkurransedyktige.

Her er noen av fordelene:

  1. Kurs og praktisk produktopplæring
  2. Først til å teste nye MEMBRA®-løsninger
  3. Kompetanseutveksling i faglige samlinger
  4. Markedssamarbeid og profilering

Før du kan bli partner, må du selvsagt først bli kjent med MEMBRA® Våtromsystem og selv teste hvor brukervennlig, raskt og effektivt systemet er å montere. Du skal selvsagt også bli trygg på kvaliteten og sikkerheten systemet gir som ferdig membranløsning. Blir du like fornøyd som mange av våre faste kunder, er veien kort til å bli en partnerkunde.