Om Isola+
Verktøy og dokumentasjon+
Lær+

Nytt, sterkere og sikrere undertak

Med nyheten Pro Safe har vi lagt stor vekt på monteringssikkerhet – i kombinasjon med den kjente fuktsikre Tyvek® teknologien.

Isola Tyvek Undertak er kjent som markedets mest fuktsikre. Nyheten Pro Safe har kraftigere armering og en enda tykkere beskyttelses duk enn våre tidligere tilsvarende Tyvek produkter.

Det betyr større motstand mot gjennomtramp og økt sikkerhet under monteringsarbeidet.

Gjennomtrampsikker

Pro Safe er testet hos SINTEF og har bestått alle kravene som stilles til et gjennomtrampsikkert undertak.

Kraftig og robust oppbygning

Pro Safe har Tyvek membran og er utstyrt med en kraftig armering og en tykk og robust beskyttelsesfilt.

Med og uten klebekanter

Pro Safe leveres både med og uten klebekanter, - for enten horisontal eller vertikal montering.

Fuktsikker Tyvek® Teknologi

Funksjonssjiktet i Isola Tyvek undertakene består av en tykk og solid membran basert på patentert Tyvek teknologi. Membranen sørger for optimal fuktbeskyttelse og rask og effektiv uttørking av byggfukt, - selv i den kalde årstiden!

Arbeidssikkerhet

Sikker montering av takstoler og legging av undertak

Hvert år skjer det alvorlige fallulykker som følge av at arbeidstakere tråkker på underlag som brister. For å få økt forståelse og større fokus på sikkerhet mot denne type ulykker har Byggmesterforbundet vært initiativtaker og prosjektleder for informasjonsfilmen «Jobb Stramt». Filmen tar for seg viktige prosesser for sikker montering av takstoler og sikker legging av undertak. Filmen er laget av SfsBA (Samarbeid for sikkerhet i bygg og anlegg).

Tyvek® Pro Safe med klebekanter

Undertaket monteres horisontalt på taksperrene med selvklebende omlegg. Diffusjonsåpent og svært fuktsikkert undertak med klebekanter og Tyvek membran teknologi.

Dimensjoner: 1,50 x 50 / 25m

 

Tyvek® Pro Safe uten klebekanter

Undertaket monteres vertikalt langsetter taksperrene med klemte omlegg. Diffusjonsåpent og svært fuktsikkert med Tyvek membran teknologi.

Dimensjon: 1,30 x 50 m