Om Isola+
Verktøy og dokumentasjon+
Lær+

Isola Takshingel

Isola Takshingel ble introdusert på det norske markedet allerede i 1954. Gjennom generasjoner er det markedsledende produktet utviklet til dagens kvalitetsshingel.

Vi sier "Made by Norway" om takshingelen vår. I klartekst: Isola Takshingel er ikke bare produsert i Norge, den er også formet av – og derfor tilpasset – de ekstreme klima- og værmessige utfordringene norske tak utsettes for. Det er 15 varianter å velge mellom. Uansett hvilken du legger på ditt tak, gjør du et trygt valg. Du får et tak som virkelig er Best når det gjelder!

Mye er endret siden 1954, men ikke alt

Isola Takshingel produseres fortsatt i Norge, tilpasset landets varierte og til dels store vær- og klimamessige utfordringer.

Og Isola Takshingel er fortsatt et minst like aktuelt taktekkingsprodukt for landets hus- og hytteeiere. Det som var en spennende og fremtidsrettet nyhet i 1954, er i dag en videreutviklet og komplett produktkategori med mange varianter og svært gode kvaliteter.

Farger og utvalg

Velg mellom 13 varianter. Fra volumselgeren Isola Takshingel Skrå, som leveres i 7 ulike farger, til eksklusive Premium i Krystallsort.

Made by Norway

Isola Takshingel ble lansert i Norge første gang i 1954. Siden har produktet gjennom tiår med varmt sommervær, regnfulle høststormer og bitende kulde utviklet seg til dagens moderne utgave. Duger det i Norge, duger det overalt!

Kvalitet

Isola Takshingel er «Best i test» når det gjelder slagregntetthet. Gjennomgående kvalitet fra A til Å gir et tak med svært lang levetid.

Tilgjengelighet

For mange er Takshingel og Isola synonymer. Markedsposisjonen er meget sterk. Produktet er tilgjengelig i byggevarehus fra nord til sør.

Ny på gammel

Gamle papp- eller takshingeltak kan være et godt utgangspunkt for tekking med ny Isola Takshingel. Ofte kan man slippe å fjerne gammelt materiale. Les mer!

Komplett system

Isola Takshingel har et komplett tilbehørssystem i alle farger. Dette sikrer takets funksjon og gir et helhetlig og vakkert utseende.

Type Skrå

Vår mest solgte variant – med skrå linjer og et sekskantet uttrykk. Finnes i mange ulike farger med innslag av sorte felter og konturer.

Sort

Skifergrå kontur

Teglrød kontur

Skifergrå

Teglrød

Rustikkrød

Grå struktur

 

 

Type Swing

Med sin gjenkjennelige runde dråpeform minner den mye om skifer. Velger du grå struktur med skiferstrø fra vårt brudd, vil den gi deg assosiasjoner til gammel skifertekking.

Teglrød

Skifergrå struktur

Type Rett

Produktets rette linjer og rektangulære form gir et minimalistisk uttrykk med moderne preg. Størrelse og form på tungene gjør Type Rett utmerket til større takflater.

Teglrød

Furugrønn

Seterbrun

Type Kuttet

Denne spesielle formen ligner på rett, men har avkappede hjørner. Dette gir mer spill, struktur og liv på taket.

Rustikk-rød

Premium, krystallsort

Isola Takshingel Premium har ekstra høy slitestyrke takket være en tykkere stamme med kjerne av glassfiber. Granulert Krystallsort strø gir en jevn overflate med vakker glans. Fire ulike varianter. 30 års produktgaranti.
 

Premium Krystallsort

Karat

Skrå

Rett

Kuttet