Om Isola+
Verktøy og dokumentasjon+
Lær+

Tunge argumenter,
lett valg

Å velge Powertekk Takpanner fra Isola, er både lett og logisk. På alle skråtak ned til 10 grader takfall, kan du legge Powertekk og være sikret et ekstremt sterkt og vakkert tak som tåler storm og kuling, store nedbørsmengder og tung snølast.

De eneste litt vanskelige valgene, kan være å bestemme farge og type takpanner. Du kan velge mellom variantene Exclusive, Nordic og Plano. Takpannenes lave vekt gjør dem velegnet også på tak som ikke er dimensjonert for å tåle vekten av takstein eller andre tunge taktekningsmaterialer.

 

 

Tåler norske høststormer

Isola lager tak for vårt værharde klima. Hver enkelt takpanne festes med solide spikerskruer. Det gir et tak du vet sitter!

Høy styrke, stor bæreevne

Powertekk Takpanner har den kraftigste stålkjernen av alle takpanner på det norske markedet og takler ekstreme snømengder uten problemer.

Klassisk og moderne

Velg mellom mange farger og tre varianter: Exclusive og rustikke Nordic, begge med et tidløst utseende, til forveksling lik takstein – og moderne Plano i flat design.

Lav vekt, ingen begrensninger

Powertekk Takpanner er lette og kan derfor benyttes på tak fra alle tidsepoker, også med lav takvinkel. Exclusive og Nordic er godkjent på tak helt ned til 10 grader.
Powertekk Exclusive gir et meget sterkt og varig kvalitetstak.

Exclusive-serien leveres både som høyglans og matt. Begge har pulverlakkert overflate uten skiferstrø. Det er en rekke farger å velge mellom. Snøfangere, ventilasjonshetter og alt annet tilleggsutstyr kan selvfølgelig leveres i samme overflater og farger som takpannene. Har du et uisolert tak, kan ekstra lyddemping være aktuelt. Spør da etter Silence-variantene av Powertekk Exclusive.

 

Exclusive Høyglans

Sort

Antrasitt

Vinrød

Grønn

Exclusive Matt

Brun

Antrasitt

Sort

Teracotta

 

 

 

Powertekk Nordic er serien som gir deg et tak som til forveksling likner tradisjonell takstein.

De lette, svært sterke takpannene med kjerne av sinkgalvanisert stål, har overflater granulert med skiferstrø. Takpannene kommer i tre fargevarianter og er bygget opp med 7 sjikt som gir et slitesterkt og varig tak.

 

Sort

Grå

Rustikkrød

 

Powertekk Plano med flate profiler, gir et moderne, minimalistisk og stilrent utseende.

Plano er en nyutviklet takplate med mønsertbeskyttet design. Ståltykkelsen er på hele 0,7 mm. Produktet kan monteres både med og uten forband, avhengig av hvilket utseende som ønskes på taket. Plano har en matt og glatt overflate som gjør at taket er lett å holde rent.

Antrasitt

Sort

Steingrå