Om Isola+
Verktøy og dokumentasjon+
Lær+

Forskjellen ligger i teknologien

Når du åpner en rull med et Isola Tyvek®-produkt, er du i ferd med å ta i bruk en vindsperre ulik alle andre. Forskjellen ligger i teknologien, en teknologi som gir mange vesentlige fordeler, spesielt i et krevende norsk klima.

Takket være Tyvek® vindsperrer har det helt siden 1990 vært enklere å bygge fuktsikre og vindtette bygg. I takt med nye forskriftskrav og endringer i byggeskikk har videreutvikling og forbedringer gitt et stadig større og mer spesialtilpasset sortiment. Isola tilbyr tre ulike Tyvek® vindsperrer – alle med komplette tilbehørsprogram som forenkler og effektiviserer monteringsarbeidet.

Les mer om Isola Tyvek® Klimasystem.

Tunge argumenter, lett valg!

100% membran – fra ytterst til innerst

Isola Tyvek®-membranen er spunnet i ett homogent sjikt. Det gir en membran som er 4-5 ganger tykkere enn hva som er vanlig – med full teknologisk funksjon tvers gjennom hele vindsperreduken.

Bedre fuktbeskyttelse av bygg

Isola Tyvek® vindsperre er vindtett og vanntett. Selv slagregn stoppes effektivt! Det viser og beviser tester på regntetthet som er utført med hele 600 Pascal trykk.

Bedre uttørking av bygg

Tyvek®-teknologien gir en ekstremt diffusjonsåpen vindsperre. Den lave vanndampmotstanden gjør at byggfukt og annen tilført fuktighet tørker raskt ut – også i den kalde årstiden.

Bedre bestandighet i byggeperioden

Isola Tyvek®-produktene viser sin styrke allerede i byggeperioden. Praktiske tester dokumenter at alle varianter av Tyvek® Vindsperre kan stå ubeskyttet uten kledning i minst 6 måneder.

Dette er Tyvek®-teknologien

Tyvek® Soft Xtra

Den oppgraderte originalen som har beskyttet norske bygg i mer enn 30 år. Tyvek® Soft Xtra leveres i både modulbaserte og etasjehøye formater og er sterk og føyelig. Dette gir kort vei til vindtett og fuktbestandig bygg. Sammen med vindsperren leveres tape og andre Tyvek® baserte tilbehørsprodukter som gjør det enkelt og sikkert å bygge tett og energieffektivt.

 

 

Tyvek® UV Facade

UV-bestandig vindsperre for kledning med åpne spalter. Tyvek® UV Facade består av en kraftig Tyvek®-membran og UV-resistent sort polypropylenfilt. Vindsperren er testet i hele 5000 timer med kontinuerlig UV stråling, og har en antatt levertid på mer enn 50 år i veggkonstruksjoner med åpne spalter opp til 20 mm.

 

 

Tyvek® FireCurb

Brannklassifisert og fuktsikker vindsperre med Tyvek® teknologi. FireCurb Soft er påført en flammehemmende lakk og tilfredsstiller brannklasse Bs1,d0 på underlag av vindtett gipsplater og  isolasjon av steinull. I likhet med de øvrige Tyvek® vindsperrene er FireCurb Soft vindtett, vanntett, svært diffusjonsåpen – og spesielt godt egnet i vårt barske, værharde klima.